Hälsa

Vad jag önskar mig i julklapp

Nu vet jag vad jag önskar mig i julklapp i år. Efter ha velat lite grann fram och tillbaka har jag bestämt mig för att det ska stå massagefåtölj högst upp på årets listan. Varför jag vill ha en sådan? Helt enkelt för att det är så otroligt skönt att sitta i en!

En lyxig julklapp

Jag har provat att sitta i en massagefåtölj ett par gånger tidigare och alltid blir jag så mjuk och avslappnad i kroppen efteråt. Jag kan inte tänka mig att den skulle bli oanvänd hemma hos mig om tomten nu vill vara så snäll och ge mig en fåtölj i julklapp. Det vore en otroligt lyxig julklapp och är väldigt olikt mina önskningar från andra år.

Med tanke på att jag faktiskt blir öm i kroppen ganska ofta skulle det vara en otroligt lyxig julklapp som dessutom skulle hjälpa mig mycket i vardagen. Jag har själv tittat på ett par stycken vid tidigare tillfällen men jag har alltid backat ur. Jag undrar varför jag alltid blir så snål när det gäller sådant som faktiskt skulle vara till en stor hjälp?

Många olika varianter

En massagefåtölj ger så klart inte någon särskilt djupgående massage, men det är inte heller vad jag är ute efter. Det brukar däremot finnas lite olika inställningar att justera själv. Sedan finns det typer som inkluderar benen. Jag skulle vara otroligt nöjd med en fåtölj som bara fokuserar på rygg och nacke, eftersom det är där jag ofta får problem. Givetvis skulle jag inte heller bli ledsen om jag fick en som masserar benen också.

De olika funktionerna påverkar så klart priset, så det finns massagefåtöljer som är riktigt prisvärda och gör jobbet utan att egentligen kosta skjortan. En fåtölj i skinn tror jag vore det bästa eftersom de är enkla att rengöra och underhålla.

Nu får jag bara hoppas att jag faktiskt får en massagefåtölj i julklapp. Jag har faktiskt redan tänkt ut en perfekt plats hemma där den ska få stå. Den skulle förmodligen bli min bästa vän och få gå varm väldigt ofta.